Onze Partners

Onze Partners

Wij werken met zowel binnen- als buitenlandse partners om u van de beste kwaliteitsproducten te voorzien. Hieronder vindt u een aantal van onze partners.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

LINCOLN HOLDING NV

Onder de vleugels van LINCOLN HOLDING NV zijn wij in 2010 gestart met de productie van aluminium gevels, ramen en deuren. LINCOLN HOLDING NV is een aannemersbedrijf.

SAPA building systems

In de afgelopen decennia heeft de merknaam SAPA zich ontwikkeld tot een synoniem voor aluminium profielsystemen die aan de hoogste eisen voldoen. De hoge technologische standaard, strenge kwaliteitseisen voor de verwerking van de producten, evenals de uitgebreide service en advies leveren een belangrijke bijdrage aan het succes van SAPA.

KABA NEDERLAND BV

KABA is onze betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van toegangscontrole, tijdregistratie, shop floor datacollectie, beveiligingsdeuren, draaideuren, sluitsystemen en systeemintegratie.

RENSON

RENSON® creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design.

SIPAR

Sipar is een leverancier van rolluiken, safety shutters en diverse andere interessante producten die kwaliteit hoog in het vaandel dragen.