Over Ons

WIE ZIJN WIJ?

Onder de vleugels van LINCOLN NV zijn wij in 2010 gestart met de productie van aluminium gevels, ramen en deuren.

Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf waarvan een groot deel van haar werknemers over een ruime ervaring beschikken. Wij verwerken uitsluitend Europese gevelsystemen. Alle glassoorten zijn eveneens afkomstig uit Europa. We zijn steeds op zoek naar kwalitatief hoogstaande produkten om ons assortiment uit te breiden.

We werken volgens de vigerende VMRG richtlijnen. De lakkerijen waar onze profielen en onderdelen gecoat worden werken volgens de Qualicoat-norm en het anodisatieproces is conform EWAA/EURAS voorschriften. Om onze kwaliteit te kunnen handhaven is het ons voornemen om vóór 2014 in het bezit te zijn van het ISO 9001-2008 certificaat.

SPECIALIST IN ALUMINIUMBOUW

WATU NV is gespecialiseerd in het produceren van aluminium gevels, ramen en deuren op maat en in iedere mogenlijke uitvoering. Ons assortiment bestaat niet alleen uit de standaard elementen, maar we leveren ook automatische deursystemen, zowel schuif- schuifvouw als draaideuren en tourniqets, toegangscontrole systemen, binnenwanden, rol-, plissé en vaste screens, lamellenwanden, –zonwering en ventilatieroosters, balustrades, gevelbekleding en toiletpartities. Tevens zijn wij glasleverancier en bewerker.

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

Wij zorgen voor innovatieve oplossingen. Wij staan onze klanten graag bij met het zoeken naar de juiste oplossing. In een persoonlijk gesprek geven wij graag technisch advies aan zowel architecten, aannemers, projektontwikkelaars als consumenten. Door interaktie komen vaak de meest creatieve oplossingen tot stand.

ONZE MISSIE

Kwlaiteit

KWALITEIT

Het leveren van hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding

Professionals

PROFESSIONALS

Werken met goed opgeleid personeel dat werkt volgens Europese standaarden

Garantie

GARANTIE

Het garanderen van een goede aftersale met de mogelijkheid voor het afsluiten van onderhoudscontracten en het leveren onder garantie

Wij werken samen met architecten, aannemers en partculieren zodat alles op tijd geleverd en gemonteerd kan worden. Daarbij werken wij alleen met gerenommeerde leveranciers, die hun belofte nakomen en ons voorzien van voldoende informatie, garanties en een correcte levering.